Haldorádó – Vad Ponty 1 kg

1 490 Ft

A széria minden tekintetben speciális tagja a VAD PONTY. Ennek az etetőanyagnak a kifejlesztése (szándékosan) a legnagyobb titokban történt. Most azonban büszkén mutatjuk be ezt a keveréket, amelynek neve is sugallja, hogy a nagy, természetes tavak és folyók vad, eddig érintetlen halainak becserkészéséhez ajánljuk. Ezzel az etetőanyaggal egy új célközönséget, főként a természetes vizek horgászait célozzuk meg. Olyan horgászvizekre ajánljuk, ahol a halfauna nem ismeri a modern, aromás, hallisztes etetőket és csalikat. A Vad Ponty olyan különleges keverék, amely garantáltan felkelti és horgunk közelébe csalogatja azokat a vad és óvatos halakat is, amelyek eddig még soha nem találkoztak horgásszal!

Engedélyezett utánrendelésre

Kategória:

Leírás

A széria minden tekintetben speciális tagja a VAD PONTY. Ennek az etetőanyagnak a kifejlesztése (szándékosan) a legnagyobb titokban történt.

Most azonban büszkén mutatjuk be ezt a keveréket, amelynek neve is sugallja, hogy a nagy, természetes tavak és folyók vad, eddig érintetlen halainak becserkészéséhez ajánljuk. Ezzel az etetőanyaggal egy új célközönséget, főként a természetes vizek horgászait célozzuk meg.

Olyan horgászvizekre ajánljuk, ahol a halfauna nem ismeri a modern, aromás, hallisztes etetőket és csalikat.

A Vad Ponty olyan különleges keverék, amely garantáltan felkelti és horgunk közelébe csalogatja azokat a vad és óvatos halakat is, amelyek eddig még soha nem találkoztak horgásszal!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Haldorádó – Vad Ponty 1 kg” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük